De eerste stap naar een mooie trouwreportage Inspiratie Zoom.nl.

De dag van een bruidsfotograaf

Dit is de eerste blogpost in een serie van 7 delen over het maken van trouwreportages. Mijn doelstelling is om startende bruidsfotografen enig inzicht te geven in het werk als bruidsfotograaf. Ik probeer hierin zo volledig mogelijk te zijn en bespreek verschillende situaties die je tegen gaat komen, favoriete camera instellingen die je kunt gebruiken en wanneer je wel of juist niet in moet grijpen om de mooiste foto te maken.

Het begin van de Trouwdag

De dag van te voren heb je al je spullen al op orde gebracht, je tas ingepakt en de adressen waar je naar toe moet ingesteld. Omdat je absoluut niet te laat wil komen als er een omleiding is ingesteld of een ongeluk op de snelweg is gebeurd, vertrek je ruim om tijd. Liever een half uurtje wachten bij het bruidspaar voor de deur dan 5 minuten te laat komen!
Bij binnenkomst is het vanzelfsprekend dat je je even voorstelt aan iedereen die je nog niet kent voordat je aan het werk gaat. Het maken van een praatje kan het ijs direct breken. Realiseer je dat jij als enige onbekende aanwezig bent in een select gezelschap die een heel bijzondere dag gaan hebben. Zodra je begint met fotograferen zal je zien dat de mensen wat onwennig worden en zich bewust zijn van die grote camera die ook op hun gericht kan gaan worden! Vaak helpt het al heel veel als je in het gezelschap even laat weten dat ze niet op jou hoeven te letten en dat iedereen gewoon zijn gang kan gaan alsof je er niet bent. Als jij wilt dat mensen naar je kijken, dan zal je het ze vragen. Misschien dat je dit het eerste uur nog eens moet herhalen, maar daarna zullen ze volledig aan je gewend zijn.

Trouwreportage Geld inzamelen Doneeractie.nl.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp Deel op WhatsApp. Camera tbv trouwreportage. Volgend jaar december zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd en ik wil ze graag hun trouwreportage van toen kado doen, maar dan 50 jaar later.

Specialisten in Bruidsfotografie! Unieke Bruidsreportage / Trouwreportage / Trouwfoto / Bruidsfotograaf / Trouwfotograaf www.hetfotobedrijf.nl.
Als bruidsfotograaf onderscheiden wij ons door onze unieke en creatieve werkwijze, het kiezen van de juiste bruidsfotograaf is dan ook een investering in herinneringen! Wij zorgen ervoor dat de romantiek en emotie op jullie dag ontspannen, journalistiek én in een stijlvolle trouwreportage wordt vastgelegd.

Trouwreportage laten maken? Femke Koenen Fotografie.

De mooiste dag van je leven

Het is zover. Je bent ten huwelijk gevraagd en ‘de mooiste dag van je leven’ komt er aan. Je gaat binnenkort trouwen en je hebt overal aan gedacht. De trouwkaarten zijn verstuurd, je trouwjurk hangt klaar en de trouwringen worden ingegraveerd door de juwelier. En de trouwfotograaf hebben jullie nu gevonden! Want een trouwreportage laten maken door een professionele trouwfotograaf maakt je trouwdag ook jaren later nog speciaal.

Trouwfotografie door Femke Koenen

Wanneer je een trouwreportage laat maken door Femke Koenen Fotografie ben je verzekerd van een mooie en speciale fotoreportage. Ik denk graag met jullie mee en ik heb oog voor detail. Voor de trouwfoto’s van de bruid en de bruidegom weet ik mooie locaties te selecteren. Maar ook tijdens het trouwfeest heb ik oog voor detail. Ik leg de gasten van het feest op een unieke manier vast. Het maken van een trouwreportage is bij mij een foto reportage van de gehele dag, waarbij ook de omgeving meegenomen wordt in de reportage. Ik zorg ervoor, met het maken van bijzondere trouwfoto’s, dat iedereen zich extra speciaal voelt tijdens jullie bruiloft.

kosten trouwfotograaf

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor het maken van je trouwfoto’s? Informeer dan eens bij Femke Koenen Fotografie. De kosten voor het maken van een trouwreportage zijn helder en van te voren bekend. Tevens zijn veel wensen en ideeën die je hebt met betrekking tot het maken van de foto’s bespreekbaar. Ik denk graag met jullie mee en door mijn ervaring kan ik inspirerende ideeën met jullie delen.

Trouwalbum maken

Wat is er nu mooier dan je gehele trouwreportage in een fantastisch en professioneel trouwalbum? Een prachtige herrennering voor later. Naast dat ik tijdens jullie bruiloft foto’s maak, kan ik de gehele trouwreportage voor jullie vereeuwigen in een trouwalbum. Meer informatie en voorbeelden van speciale trouwalbums vind je hier.

Trouwreportage.
Alles is mogelijk en we maken graag tijd om alles grondig met jullie te bespreken en een antwoord op jullie wensen te bieden. We hebben ervaring met.: opmaak en druk van uitnodigingen. fotoreportage met album als kers op de taart.

Trouwreportage.be.

Video LP is eens dynamisch bedrijf dat steunt op technische ervaring, know-how, inzet, en een creatieve geest. Wij lossen alle problemen op met de beste technische snufjes en aarzelen niet tot het uiterste te gaan voor het beste resultaat. Elke productie, reportage, website of meeting support, groot of klein, is voor ons een uitdaging. Aarzel niet, bel ons, wij komen vrijblijvend bij u langs voor een bespreking, synopsis en een exacte prijs.

Prijzen en informatie van een JV Trouwreportage Met of zonder album.
Wat kan je sowieso verwachten bij een Jeroen Vranckaert trouwreportage? Alle fotos op niveau vormgegeven in kleur in combinatie met Zwart-wit. De hoogste resolutie Jpeg files zonder watermerk. Prijzen inclusief btw, onkosten en vervoerskosten ongeacht de afstand. Een persoonlijke service zowel voor, tijdens, als na jullie grote dag.

Trouwreportage.

Mijn naam is Marga Gerritsen.

Naast mijn passie voor de natuur en katten heb ik als hobby fotografie.

Ik fotografeer al vijfentwintig jaar. Eerst met een analoog toestel. Later, vanaf 2007, met een Canon Compact Camera, de Canon PowerShot G7.
Maar ik wilde meer dan dat mijn toestel kon. Dus heb ik in 2010 een Canon EOS 500D spiegelreflex camera aan geschaft.

Sinds maart 2015 fotografeer ik met een Canon EOS 7D Mark II spiegelreflex.

Ik fotografeer met Canon objectieven de EF 18-135mm F/3.5-5.6 IS STM, EF 24-70mm F/4.0 L IS USM, EF 16-35mm F/4.0 L IS USM en de EF 70-300mm F/4.0-5.6 L IS USM, en ik gebruik een Canon Speedlite 600 EX-RT.

Ik maak gebruik van Hoya HD polarisatie en B+W en Hoya HD UV filters en de Lee grijsverloopfilter.

Het liefst maak ik gebruik van het beschikbare licht, in vaktaal vaak ‘beschikbaar licht’ genoemd. Dit is een tegenhanger van kunstmatig licht, vaak flitsers. Ik bedoel met beschikbaar licht niet het zonlicht midden op de dag. Maar mooi strijklicht om de details door de schaduwwerking naar voren te halen, mooie kleuren in de lucht of die goudgele gloed op je onderwerp tijdens ‘het gouden uurtje’ aan het begin en eind van de dag.

Regelmatig maak ik natuurfoto’s van bloemen, landschappen, dieren en katten. Dieren zijn geen makkelijk onderwerp om te fotograferen omdat ze bewegen.
Dit ten opzichte van een persoon, bijvoorbeeld een portret, dan kun je zeggen zit stil dan probeer ik een aantal instellingen uit.

Het is geweldig om door middel van fotografie een verhaal te vertellen. Foto’s zijn voor mij daarom erg belangrijk.

Op kattenshows maak ik foto’s van de exposanten met hun katten, die ik in collages verwerk, voor in het Sistrum. Dit is het verenigingsblad van de Nederlandse Vereniging van Kattenvrienden waarvoor ik de redactie en vormgeving verzorg. Ook ontwerp ik posters voor kattenshows van de N.V.v.K en de voorpagina van de showcatalogus. Regelmatig worden mijn foto’s gebruikt op affiches voor Raskattententoonstellingen en reclame doeleinde voor een verzekeringsmaatschappij.
Voor een collega heb ik een gedeelte van de huwelijksreportage gemaakt samen met een andere fotograaf.

Mijn kennis over fotografie heb ik geleerd door er veel over te lezen, het volgen van cursussen, maar vooral door veel te fotograferen in allerlei verschillende situaties. Oefening baart kunst. Fotografie is gevoel voor compositie en voor het juiste moment.
Het vastleggen van emotie en dit te kunnen vertalen naar een beeld is gevoel. Dit is niet te leren.
In fotograferen kan ik mijn creativiteit kwijt. Het maken van composities en het combineren van kleuren.

De naam Living-Art Fotografie is ontstaan omdat alles wat leeft, mens, dier en de natuur, levende kunst is. Living-Art staat voor alles wat leeft.

Op mijn website kunt u een impressie bekijken van mijn werk.

Wilt u meer info? Neem dan contact met mij op via de contactpagina op deze website.

Huwelijksfotograaf

Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd