Peter Verhaegen Foto.

Je huwelijksdag… een heel speciale dag voor jullie. Een dag waarop je alles perfect wil zien verlopen, alles moet goed in orde zijn. Wij passen perfect in dat plaatje. Door mijn jarenlange ervaring als huwelijksfotograaf kan ik samen met  jullie een mooie, stressloze reportage maken die resulteert in prachtige foto’s, al of niet verwerkt in een mooi opgemaakt fotoalbum. Naast dit album ontwerpen we ook je uitnodiging en bedankkaartjes en hebben we een heleboel leuke gadgets. Als je je hele feest in een mooi thema wil zetten, kunnen we ook nog zorgen voor tafeldecoratie, menu’s en feestversiering.

Fotograaf Leuven Wim Bruyninckx fotografie.
Als fotograaf nabij Leuven vindt u bij Wim Bruyninckx Fotografie wat u zoekt! Als fotograaf streven we ernaar om aan iedere klant een uniek eindresultaat af te leveren en om al uw mooiste momenten vast te leggen. Dit doen we door elk project op een creatieve wijze aan te pakken en door een goede communicatie met u in stand te houden. Heeft u vragen over hoe u ons kan inschakelen als fotograaf nabij Leuven? Twijfel dan niet om ze te stellen via onze contactpagina of via het nummer +32 473 230 409! Wij helpen u met plezier verder.

Huwelijksfotograaf Leuven Wedding photographer.
Sofie en Maarten contacteerden me heel last-minute met de vraag of ik hun huwelijksfotograaf wou zijn, vorige herfst. En niet de hele dag, zoals ik gewoonlijk doe, maar slechts voor 2 uurtjes, enkel voor het wettelijk huwelijk en de echte wedding shoot. Zulke opdrachtjes neem ik maar al te graag aan, als ik nog een gaatje in m’n agenda heb, en ik weet niet of het ‘toevallig’ is, maar die last minute klanten zijn vaak heel erg cool.

Ik hou ook van de herfst, en het geluk was aan hun zijde, want ze trouwden op de mooiste herfstdag van het jaar. Het licht was magisch, de kleuren fantastisch. Ik sloeg meerdere vreugdekreetjes.

We gingen shooten in Arenberg in Heverlee, en ook in het zwembad van het Sportkot, want dat is de plek waar ze elkaar ontmoetten, in de universitaire zwemploeg.

Sofie and Maarten contacted me veryyy last-minute with the question if I could be their wedding photographer, only for 2 hours, last autumn. I just love these jobs, as it turns out all my last-minute clients are always beyond awesome and very stylish.

I really adore the season autumn, and luck was by their side, as they got married on the most beautiful autumn day of 2014. The light was magical, the colors crazy. I was the happiest girl…

We went shooting in Arenberg Park in Heverlee, and also paid a visit to the swimming pool, because that’s the place where these 2 met each other, in the university swimming team.

Lots of love,

Myra Fotografie.
Een beetje eigenzinnig en rebels, meelevend en gevoelig. Een tikkeltje perfectionistisch, vastberaden en toch rusteloos en eeuwig zoekend.

Ik werk graag samen met koppels die geen zin hebben in traditionele toestanden. Met nonchalante liefhebbers van de schone dingen des levens. Met rebellen die hun eigen pad volgen. Met mensen die geloven in koesteren van jezelf en de de mensen rondom je. Mensen met passionele liefde voor het leven.

Steeds op zoek naar de ‘klik’ en wederzijds vertrouwen, wil ik jou leren kennen zoals je echt bent. Zo kan ik je verhaal eerlijk en volledig vertellen.

Als dit is wat je zoekt, dan ben je aan het juiste adres en maken we samen magie.

Huwelijksfotograaf

Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd